>>

Wat leuk dat je je wilt aanmelden bij Mariposa! Als je een account aanmaakt ga je akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden van Mariposa. In deze voorwaarden leggen we je uit wat je met Mariposa kunt doen, waar je op moet letten als je een account aanmaakt en welke persoonsgegevens Mariposa hiervoor verwerkt.

De voordelen:
In het kort heeft Mariposa voor jou de volgende voordelen:
Mariposa verwerkt persoonsgegevens op een zorgvuldige en veilige manier in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens en met ingang van 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Verwerkingsverantwoordelijke:
Mariposa
Jan van Gentstraat 120-F
1171 GN Badhoevedorp
+ 31 (0)20 6670345
Kvk nr. 33305075


Jouw gegevens:
Bij het registreren van je account vragen we je om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. We hebben deze gegevens nodig om het gebruik van Mariposa mogelijk te maken. Daarnaast helpen ze ons om jou beter te begrijpen. Als je een account aanmaakt, geef je Mariposa toestemming om je gegevens op te slaan, te gebruiken voor administratieve doeleinden.

Mariposa verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:
    geslacht
    voor- en achternaam;
    adres (straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats);
    e-mailadres

Mariposa gebruikt je persoonlijke gegevens voor geen ander doel dan beschreven in deze voorwaarden.

Ontvangers:
Mariposa deelt jouw gegevens niet met derden.

Wijzigen:
Mariposa kan de inhoud van deze voorwaarden wijzigen. Bijvoorbeeld als we nieuwe diensten aan Mariposa toevoegen waarvoor andere voorwaarden gelden. Als we iets wijzigen, laten we dat uiteraard aan je weten.

Voorwaarden

Privacy:
Als consument heeft u recht op bescherming van uw persoonlijke gegevens. Mariposa behandelt uw persoonlijke gegevens zoals voorgeschreven wordt in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij zullen de verzameling en gebruik van gegevens beperken tot datgene wat noodzakelijk is om het gewenste niveau van dienstverlening aan onze cliënten te kunnen bieden of overeenkomsten voor te bereiden of uit te voeren. Tevens worden (NAW-)gegevens gebruikt om u op de hoogte houden over interessante aanbiedingen over producten en diensten van ons. Mariposa registreert uw persoonsgegevens alleen waar nodig. De persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn zullen nooit ter inzage aan derden worden gegeven. Consumenten beschikken over het recht om de eigen gegevens te verwijderen.

Als u wilt weten welke gegevens van u zijn vastgelegd, of als u deze gegevens wilt wijzigen of u wilt deze gegevens laten wissen conform de daarvoor geldende regelgeving, stuur dan een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan:
Mariposa
Jan van Gentstraast 120-F
1171 GN Badhoevedorp

Uw e-mail adres wordt uitsluitend gebruikt door Mariposa voor correspondentie of het toesturen van een e mail nieuwsbrief. In iedere e-mail nieuwsbrief neemt Mariposa een mogelijkheid op om u hiervoor apart uit te schrijven.

Clickgedrag:
Op de website van Mariposa worden tevens algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen de gegevens worden gebruikt om voor cliënten meer gerichte informatie en aanbiedingen op de site te zetten. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren.

Gebruik van cookies:
Mariposa maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. Mariposa maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de Mariposa site gemakkelijker te maken.

Copyright:
Deze website bevat oorspronkelijke ideeën, teksten, foto's en figuren, die beschermd zijn door rechten van intellectuele eigendom, zoals auteursrechten of merkrechten. Deze eigendomsrechten berusten bij Mariposa of één van haar licentiegevers. Ieder ander gebruik dan voor zover uitdrukkelijk toegelaten op grond van de toepasselijke wet- en regelgeving is niet toegestaan. Mariposa behoudt al haar rechten voor.

Algemene leveringsvoorwaarden
Mariposa heeft een Webwinkel opgezet met als handelskenmerk: verkoop van pruiken, overige artikelen en accessoires.

1. Bestelling en leveringsvoorwaarden:
Op alle bestellingen welke geplaatst zijn via deze Webshop, zijn de volgende betaling- en leveringvoorwaarden van toepassing. Mariposa heeft het recht de inhoud van de Webshop en de voorwaarden ten allen tijde te wijzigen.

2. Betalingsvoorwaarden:
Het bedrag dient vooruit te worden voldaan op Postbank rekening: NL55 INGB 0008069139 t.n.v. Mariposa te Badhoevedorp. Betaling buiten Nederland IBAN: NL55 INGB 0008069139 BIC: INGBNL2A

3. Bevestiging ontvangst:
Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per e-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, maat, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en postadres.

4.Overeenkomst:
Door de bestelling aan ons te verzenden gaat u een overeenkomst aan met Mariposa waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met de in deze overeenkomst vermelde gegevens. Hierbij heeft Mariposa de verplichting u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen.

5. Levering:
Indien voorradig vindt de levering plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van de order. Wij berekenen € 8,00 voor verzendkosten binnen Nederland. Buiten Nederland berekenen wij € 14,00.

Als een artikel tijdelijk niet voorradig is, wordt u daarvan in kennis gesteld. In overleg met u wordt uw bestelling of op een later tijdstip alsnog aan u toegezonden, of deze bestelling wordt geannuleerd.

Wij wijzen u erop dat i.v.m. de hygiëne siliconen borstprothesen, lingerie en pruiken niet geretourneerd of geruild kunnen worden.

6. Klachten:
Alle klachten zullen door Mariposa serieus in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via e.mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer: 0031 (0)20 6670345. Uw klachten zullen met de meeste spoed worden behandeld.

7. Meerderjarigheid: Iedere koper erkend meerderjarig te zijn of te zijn bijgestaan voor de bestelling door een meerderjarige.Heb je na het lezen van deze voorwaarden nog vragen? Neem dan contact op met ons.

Mariposa vindt het belangrijk om jouw gegevens goed te beschermen.
Dit document is vastgesteld op 9 mei 2018.

 
 

Misschien ook iets voor u

 
 

Contactinformatie

Adres:
Jan van Gentstraat 120-F
1171 GN Badhoevedorp

 

Contactgegevens:
info@mariposa.nu
Tel: 06 11401498 (Mary)
Tel: 66 15490582 (Ilse)

 

Overig:
KvK: 33305075
ING bank: NL55 INGB0008069139
t.n.v. Mariposa

 

 
 
 

Copyright © 2015 Mariposa Badhoevedorp. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling website door VirtueMart Manager en hosting door Xtra-hosting.

 
 
 
^